REACTIES

Het geluk van de kat en zijn, nieuwe of vorige, eigenaar is iets waar ik zoveel mogelijk probeer naar te streven!

Bent u tevreden met uw adoptie of herplaatsing, hebt u opmerkingen of tips, wat vindt u van de website,... graag zie ik al jullie reacties tegemoet!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Krista & Theo
3 jaar geleden

2 maanden geleden gingen we op zoek naar een jonge kattin.
Ingrid contacteerde ons al vrij snel met de vraag of we het zagen zitten om een kattin van 5 jaar in huis te nemen. Een lieve poes die spijtig genoeg weg moest bij haar eerste eigenaar. We weten ook niet waarom ze weg moest, want ons Dora is hier de koningin in huis :-)
Ze komt veel kopjes geven voor en na het eten en spelen kan ze als de beste.
Het vertrouwen is nog niet groot genoeg om haar zelf te kunnen aanraken, maar met nog wat geduld en veel liefde gaat dit zeker in orde komen.
Bedankt Ingrid om aan Dora te denken toen we vroegen of je katjes ter adoptie had.

Els en Vik
3 jaar geleden

Wij zijn superblij met Yoda. Vik (11jr) was er meteen verliefd op en ik zie haar ook oprecht graag. Vik wilde al lang een huisdier maar ik weigerde omdat we veel uithuizig zijn. Corona heeft daar verandering in gebracht en Yoda maakt deel uit van ons gezin. Vik, die heel graag playstation speelt heeft al meerdere keren gezegd dat Yoda “het beste cadeau ooit, zelfs beter dan een playstation 5 is.”

Anouk De Puydt
3 jaar geleden

Lieve Ingrid,
In oktober 2018 nam ik contact met je op, omdat mijn vriend en ik graag twee poezelige vriendjes wilden adopteren in ons huisje-tuintje-boompje. Enkele dagen later belde je me al, en waren twee zusjes in een zakje aan je voordeur achtergelaten. Prutskes, een maand of vier oud. Uiteraard zijn we meteen komen kijken, en onze harten waren onmiddellijk verkocht bij de aanblik van die twee mormels. Toulouse en Josephine werden snel geregistreerd onder onze naam, en kwamen mee naar huis. We zijn nu 2,5 jaar verder, en nog elke ochted opnieuw loopt mijn hart over van liefde wanneer twee paar oogjes mij aanstaren, en eerst even willen knuffelen voor ze naar hun etensbakje wandelen. Het zijn de LIEFSTE poezen van de wereld. Zij houden van ons, maar onmogelijk meer dan wij van hen. Zo dankbaar zijn wij jou, allevier, dat jij ons samen hebt gebracht. Jij maakt dier en mens blij. Wat zouden de poezen zonder jou zijn, Ingrid? We zijn je veel verschuldigd. Uit de grond van ons hart, en dat van Fien en Loes: BEDANKT!

Els
3 jaar geleden

Na de dood van onze Felix (werd 16 jaar) waren we blij de 3-jarige Diesel (nu 1 jaar bij ons) te verwelkomen. Een andere karaktertje maar een even aanhankelijke kater.

nadia
3 jaar geleden

Wij zijn nog altijd zeer gelukkig met ons kizzy!! We hadden een heel goede voorbereiding via Ingrid!!! SUPER!! Wij geven ze nooit meer af!! Ons lieverdje!!