ALLE BEE(S)TJES HELPEN


Zij hielpen ons helpen


In dit onderdeel van de website vindt u alle laatste nieuwtjes van het Katten-t-Huis.

Lieve mensen die benefits organiseren, acties op poten zetten, inzamelingen doen,...


Jullie actie hier vermeld?

Stuur me aub een mailtje met alle gegevens van jullie mooi initiatief en ik zorg er voor dat jullie hier zo spoedig mogelijk vermeld worden!


Stort u liever een klein bedrag om ons verder te helpen bij de opvang, aankoop van voedsel en kattenzand, (medische) verzorging van de katten?

Deze donaties zijn uiteraard ook meer dan welkom!


Januari 2024:

En toen zei mijn auto ''FOERT'"

4 weken geleden was ik met 3 kittens op weg naar de dierenarts, om deze steriel en klaar voor adoptie te maken. Op 15 km van de dierenarts wilde mijn wagen niet meer meewerken en zei hij FOERT.

In 'the middle of nowhere' kwam mijn auto tot stilstand, op een besneeuwde wei.

Daar sta je dan...

Gelukkig een geweldige service gekregen van de verzekering, die me is komen ophalen, naar de dierenarts gebracht, daar gewacht, om dan door te rijden naar Antwerpen (mijn dierenarts is in Dendermonde) waar een huurwagen op me stond te wachten. Dit voor 5 dagen.

Bij nazicht in de garage kwam een nieuwe donderslag bij heldere hemel; de auto is niet meer te maken. Motor geblokkeerd. 

Vermits de zorg van de poezen, ze ophalen wanneer ze gedumpt worden, naar de apotheker, dierenarts en winkel om ze de nodige zorg te kunnen geven, niet stil staat, heb ik me tijdelijk verder moeten helpen met het huren van een camionette. 

Uiteraard was dit geen blijvende oplossing. Het huren van de camionette kostte me 1500€, dewelke ik niet had, laat staan een budget om een nieuwe (tweedehands) te kopen, en eigenlijk weg gegeven geld.

Na een lange, zeer intensieve zoektocht (het vinden van een lichte vracht, aan een doenbare prijs, is geen evidentie), vonden we een nieuwe bolide in Ardooie (200km heen en ook terug).

Ik mocht niet twijfelen, maar ik heb de centen niet. 

Mijn lieve vriendin Els startte uit eigen initiatief deze steunactie dewelke een razende start nam, en waardoor ATV vandaag langs kwam. Waarvoor uiteraard mijn eeuwige dank!!!

Ondertussen stond ik ook door lieve vriendin Odette in de krant.

AAN ALLE DONATEURS, het is hartverwarmend en emotioneel te zien hoe jullie mijn Katten-t-Huis steunen! Ik kan jullie nooit genoeg bedanken!!


Trooper

Ben jij een fervente online shopper en zou je ons willen steunen zonder extra geld uit te geven? TROOPER maakt het mogelijk.

Meer dan 600 shops zijn bij TROOPER aangesloten en geven een percentage van het aankoopbedrag aan goede doelen. 

Jullie aankoopbedrag blijft hetzelfde als gewoonlijk, en achter de schermen schenken jullie een klein bedrag aan ons goed doel!

Enkele veelgebruikte webshops: Bol.com, Vistaprint, Sarenza, Zalando, Media Markt, Coolblue, Bruneau, Zooplus, Takeaway, Collect&Go, Booking, Decathlon, Farmaline, JBC, Krefel, Torfs Schoenen, ...

En er is geen inschrijving vereist!

Wat te doen?

Surf via TROOPER naar jullie favoriete webshop, via deze link:
https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/kattenthuis

Op deze pagina kies je de webshop waar je iets wenst te bestellen en achter de schermen wordt al het nodige gedaan. 

Hoe gemakkelijk en vooral gratis kan het zijn...

ALVAST ERG BEDANKT!


Dare to give more...

Goodgift, de cadeau voor elk goed doel.

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat.

Een origineel cadeau voor elke dierenliefhebber!

https://www.goodgift.be/katten-t-huis/


Rommelmarkt in de Edisonwijk

Jaarlijks wordt er in de Edisonwijk te Ekeren één van de grootste rommelmarkten van de omstreken georganiseerd, telkens de laatste zondag van augustus.

Op deze grote rommelmarkt staat het Katten-t-Huis, als enige drankgelegenheid van de straat, er met het POESCAFE.

Van 6u in de vroege ochtend staan wij klaar met lekkere warme koffie en thee, al dan niet met of zonder gebak, water, fruitsap, frisdrank, bier, wijn en cava.

Deze lange, hardwerkende dag sluiten wij steeds af met een zeer voldaan gevoel en een opbrengst dat integraal naar de verzorging van de dieren gaat.

 

Komen jullie volgende editie ook een drankje nuttigen?


Inzamelingsacties Tom & Co

Twee maal per jaar organiseert Tom & Co Schoten en Brasschaat (voor onze regio) inzamelacties waarbij vrijwilligers van verschillende dierenopvangen deelnemen, dit om voeding in te zamelen voor de dieren.

Deze inzameling is niet alleen voor katten maar ook voor honden.

Vrijwilligers van verschillende organisaties staan daar met raad en daad paraat om jullie de nodige informatie te bezorgen van hun desbetreffende organisatie en voor wat deze instaat.

Ook ikzelf neem hier aan deel om voedsel in te zamelen voor het Katten-t-Huis.

Er is ook een mogelijkheid tot doneren via aankoopbons. Deze worden enkel en alleen gebruikt voor de aankoop van de juiste voeding die de dieren nodig hebben.

Bij deze acties worden er altijd honderden en honderden kilo's voeding verzameld waarmee de dieren hun buikje lekker rond kunnen eten.


Kalenders

Tegen september van elk jaar maak ik met zelfgenomen foto's van katten, die bij ons verblijven of verbleven, zowel wand- als bureaukalenders.

Op deze manier helpen er jaarlijks gemiddeld 35 personen een steentje bij te dragen.

De kleine opbrengst van de verkoop van deze kalenders, wordt gebruikt voor de verzorging van de katten, het kopen van kwalitatief eten, lekkere warme nestjes, ...

Bij interesse, stuur me een mailtje!


Valentino Chocolatier

Jan Cant van Valentino Chocolatier te Hoogstraten hielp ons reeds jaar en dag met het maken van zakjes vol lekkernijen die verkocht worden ten voordele van
het Katten-t-Huis.


Dierendonatie.be

Via deze website werden er inzamelingen georganiseerd om eten voor de poezen te kunnen kopen.

Twee van deze inzamelingen heb ik al mogen ontvangen:

1. Eten voor de kittens

2. Eten voor gevoelige maagjes


Facebook inzamelingsacties

2 van mijn lieve vrienden organiseerden een inzamelactie via Facebook.

Met dank uit de grond van mijn hart aan:

Veronique Regnier

https://www.facebook.com/donate/401411053778172/10156121000636881/

An Van Puyvelde

https://www.facebook.com/donate/562394670881517/10155663622066881/

 


Go Fund Me 

Sam Van Ghelder, samen met vriendin Jelissa, zelf adoptanten en getatoeëerd tijdens de tattoo benefit, organiseerden voor het Katten-T-Huis een inzameling via Go Fund Me.

Deze inzameling bracht een zeer mooi bedrag van 1 255 € op.

Enorm dankbaar, zowel de poezen als ik.

https://www.gofundme.com/f/red-het-kattenthuis


Tattoo Benefit 2015

Na adoptie van een lief kitten kwam Francisco Ocsicnarf met het geweldig idee om een benefit te organiseren waar hij een hele dag, van 11u in de ochtend tot 11u 's avonds, kleine kat-gerelateerde tattoos zou plaatsen. De opbrengsten hiervan gingen integraal naar het Katten-t-Huis waardoor heel wat andere kittens verder geholpen konden worden!

 

Deze fantastische dag werd ook opgemerkt door de Gazet Van Antwerpen:

 

Enkele foto's van de dag zelf: